Werken bij Sendo Shipping

Check onze vacatures!

Lijkt het jou leuk om te werken in een jong, dynamisch en innovatief bedrijf? Wacht niet langer!

Wij vinden jou belangrijk

Bij Sendo Shipping zijn we ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in ons bedrijf. Door de inzet van onze mensen aan boord kunnen wij groeien, innoveren en bouwen aan een stabiel en succesvol bedrijf.

Succes maken we samen, van stagiair tot aan de directeur. De inzet van iedereen is waardevol en belangrijk. Daarom vinden wij het belangrijk om zuinig te zijn op ons personeel en in hen te investeren. Wil je graag doorgroeien, iets nieuws leren of heb je juist even ruimte nodig wegens privé-omstandigheden? Wij denken in mogelijkheden!

Ben jij benieuwd wat er voor jou mogelijk is binnen Sendo Shipping? Ben je betrouwbaar en vind je het belangrijk om goed werk te leveren? Wij denken graag met je mee en komen graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden te onderzoeken!

Staat er geen passende vacature tussen of zou je graag stage willen lopen bij Sendo Shipping? Stuur gerust een open sollicitatie met je motivatie naar werken@sendo-shipping.nl.

Werk je momenteel in een heel ander vakgebied of doe je een hele andere opleiding? Ook dan komen wij graag met jou in contact! Wij vertellen je graag meer over wat de binnenvaart inhoudt en welke mogelijkheden wij te bieden hebben.

Actuele vacatures

Zij gingen de uitdaging aan

Werken in een dynamische wereld

Leerlocaties

Overzicht van partner opleidingslocaties

Adres

Almenumerweg 1
8861 KM
Harlingen, Friesland

Adres

Almenumerweg 1
8861 KM
Harlingen, Friesland

Adres

Kanaalstraat 7
IJmuiden, NH

Adres

Lange Riet 2
8321 XA Urk, NH

Adres

Almenumerweg 1
8861 KM Harlingen

Adres

Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam, ZH

Adres

Skil 5
8711 CN Workum, FR

Adres

Edisonweg 4a
4382 NW Vlissingen, ZE

Kom je graag met ons in contact?

Bel dan: +31 (0) 6 53 91 90 92

Mocht je meer informatie willen over Sendo Shipping, lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of heb je een andere vraag? Wij staan je graag te woord. Liever per mail? Vul dat het contactformulier in, dan ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons terug.

Contactformulier

Snel iets vragen of graag teruggebeld worden? Laat 't ons weten.