Sendo Liner

Innovation is our course

Sendo Shipping heeft in 2018, op basis van haar jarenlange ervaring, visie, strategie en duurzame streven een totaal nieuw schip ontworpen; de Sendo Liner “het schip van de toekomst”.

De eerste Sendo Liner is 110 x 11,45 meter en binnen deze afmetingen past er één extra containerlengte (14 lengtes) in het laadruim voor meer vervoerde eenheden per reis ten opzichte van een conventioneel schip. Opgegeven als referentiekader zijn: diepgang (3,2 mtr), diepte onder de kiel (1,5 mtr) in combinatie met een vaarsnelheidvan 14 km/h (3,89 m/s). Het stellen van referentiekaders in het begin van de ontwerpfase was nieuw in de binnenvaart.

In 2019 is de basis van de eerste Sendo Liner gebruikt voor het ontwikkelen van twee Sendo Liners XL. De Sendo Liners XL zijn 122.75 x 14.20 meter met een laaddiepte van 4.10 meter. De twee Sendo Liners XL zijn begin 2020 in de vaart gekomen. De resultaten van beide schepen zijn zeer positief en boven verwachting.

Pluspunten

Sendo Liner

Voor de complete specificaties en beschrijving.

Sendo Liner

Slideshow

Sendo Liner | zijaanzicht rechts
Sendo Liner | frontaal rechts
Sendo Liner | aandrijflijn
Previous
Next
Sendo Liner | zijaanzicht rechts
Sendo Liner | frontaal rechts
Sendo Liner | aandrijflijn
Previous
Next

Kom je graag met ons in contact?

Bel dan: +31 (0) 6 53 91 90 92

Mocht je meer informatie willen over Sendo Shipping, lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of heb je een andere vraag? Wij staan je graag te woord. Liever per mail? Vul dat het contactformulier in, dan ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons terug.

Contactformulier

Snel iets vragen of graag teruggebeld worden? Laat 't ons weten.