Sendo Shipping bij How it’s done
14 September 2019
Sendo Liner 8e in KvK Innovatie Top 100 Publieksprijs
25 September 2019

Sendo Liner genomineerd voor ‘Schip van het jaar 2019’

Sendo Liner genomineerd voor Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar  2019

Binnenvaartschip Sendo Liner is één van de drie genomineerden voor de Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar 2019. De winnaar wordt 4 november bekend gemaakt tijdens het jaarlijks Maritime Awards Gala.

De jury van de Maritime Award: KNVTS Schip van het Jaar 2019 heeft uit de vijf aanmeldingen een drietal schepen genomineerd voor Nederlands meest prestigieuze maritieme prijs (in willekeurige volgorde):

‘De genomineerde schepen onderscheiden zich ieder op hun eigen specifieke aspecten en dat maakt het uiteindelijke keuzeproces er niet makkelijker op’, zegt jury-voorzitter Rien de Meij. ‘De ervaring leert dat de presentaties door de genomineerde bedrijven een doorslaggevende rol kunnen spelen in het uiteindelijke jurybesluit.’

Schepen die in aanmerking komen voor de Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar 2019 moeten – met name betreffende de innovatieve aspecten – in Nederland zijn ontwikkeld, bij voorkeur in Nederland zijn gebouwd of grotendeels zijn (af)gebouwd en tussen 1 mei 2018 en 30 april 2019 zijn opgeleverd. De jury toetst de ingediende schepen aan de criteria Ontwerp, Economie, Duurzaamheid en Milieu, Veiligheid en Bouwproces.

Bron: https://www.schuttevaer.nl/nieuws/techniek/2019/06/21/sendo-liner-genomineerd-voor-maritime-award-knvts-schip-van-het-jaar-2019/